Категории Информация
Кассы Добавить событие
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Concert to support Ukraine (Riga)
06 октября 2023

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Concert to support Ukraine (Riga)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Melnā Piektdiena (450)
Brīvības iela 193C

О событии

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» З КОНЦЕРТОМ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ У РИЗІ

Побачимося 6 жовтня на концерті в рамках туру «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ». Місце зустрічі –клуб «Melnā Piektdiena» (Brīvības iela 193C, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1039). Початок концерту о 20:00.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» – український гурт, який збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Їх творчість – це уособлення світогляду українців – хороброго, чуттєвого й незламного.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і вже зіграли безліч концертів на підтримку України, ЗСУ та українських людей, які постраждали від війни.

За 2022 рік гурт зіграв 76 благодійних сольних концертів у рамках туру «Вільні Люди» на підтримку ЗСУ в Україні та за кордоном. Аншлагові концерти пройшли у Молдові, Німеччині, Чехії, Кіпрі, Португалії, Великій Британії, США, Іспанії та Канаді. А також близько 80 благодійних концертів для ЗСУ у місцях постійних дислокацій, на передовій, у шпиталях.

У 2023 році гурт планує зіграти більше 150 концертів на підтримку ЗСУ в Україні та за кордоном.

Сума допомоги від «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» для українського війська – понад 35 млн грн, адже кожен квиток – донат ЗСУ та внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код