Категорії Інформація
Каси Додати подію
ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Тур в підтримку Україні
21 серпня 2022

ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Тур в підтримку Україні

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Arena Riga
Skanstes iela 21, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1013

Про подію

«Океан Ельзи» дасть великий концерт на підтримку України у Ризі!

Відомий український рок-гурт у рамках Help for Ukraine tour виступить у Ризі 21 серпня 2022 року в Арені “Рига”.

Кошти, зібрані з продажу квитків на концерт, будуть направлені на допомогу дітям, які постраждали від війни, медустановам та захисникам України. Квитки вже у продажу.

«Океан Ельзи» – один із найпопулярніших українських рок-гуртів, який слухають і далеко за межами рідної країни. Їхня музика чіпляє та об'єднує, а унікальне звучання та сильні тексти торкаються до глибини душі. Концерти групи – це завжди емоційна подія, наповнена щирістю та любов'ю. Музиканти вже неодноразово підкорювали серця слухачів у Польщі, Німеччині, Канаді, США, Великій Британії, Австралії.

Лідер колективу Святослав Вакарчук від початку російського вторгнення в Україну приєднався до територіальної оборони Львівської Області. Музикант відвідує гарячі точки фронту, звільнені від окупації міста, підтримує захисників та надає волонтерську допомогу нужденним. Він також продовжує надихати солдатів та український народ творчістю, виконуючи пісні на вокзалах та вулицях. Нещодавно Святослав Вакарчук виступив на Чорнобильській АЕС.

Перший благодійний виступ групи відбувся 24 квітня у київському метро, який став притулком для тисяч киян під час російських ракетних ударів по багатовіковому Києву. Концерт «І все буде добре» показували в ефірі загальнонаціонального телемарафону, а також до трансляції приєдналися понад 22 країни. Під час трансляції було зібрано майже 9 млн гривень, на які було закуплено медичне обладнання до дитячих лікарень Миколаєва та Запоріжжя. Саме туди звозять поранених та з ампутаціями дітей, внаслідок обстрілів окупантами сходу та півдня України.

«Під час нашого туру, безумовно, ми збиратимемо кошти на потреби насамперед українських дітей, які постраждали під час цієї страшної війни.

А також нагадувати світові, що українці сьогодні борються не лише за свою країну, а й стоять на варті демократії, свободи та розвитку всієї Європи, а найчастіше й миру. Ми нескінченно вдячні Латвії, всім латишам підтримку яких ми бачимо, знаємо та відчуваємо ще з 2014 року! Дякую вам!», – поділився головною метою туру Святослав Вакарчук.

Вже 21 серпня на Арені Рига «Океан Ельзи» збере друзів і це буде подія, пропустити яку просто неможливо!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код